Sítábor 2020

Tisztelt Szülők !

A tábor időpontja, helye: 2020. február 16 – 21-ig, 6nap/5éj/4napos síbérlet Feriendorf, Ossiach (Ausztria). Síelés a közeli Gerlitzen pályarendszerén. http://www.sielok.hu/siterep/gerlitzen/

A táborról: A gyerekeket tudásszintjüknek megfelelően csoportokba osztjuk (kezdő- közép haladó – haladó) majd ennek megfelelően síoktatásban részesülnek. Az utolsó sí napon egy játékos versenyt szervezünk, melyben mindenki megmutathatja, hogy mennyit fejlődött.  A szállásunk minden igényt kielégítő 45 személyes házakban, 4-6 ágyas, felszerelt apartmanokban lesz. Reggelit és meleg vacsorát a szállásunkon, ebédet a gyermekek részére (hideg –csomag) a sípályán adunk. (Az ellátás bőséges és változatos, mindig több fogás közül választhatunk.) A szállásunkon az uszoda mellett többféle szórakozási lehetőség is van: (ping- pong, csocsó, stb…), illetve minden estére programokkal, vetélkedőkkel készülünk.

Költségekről: Általános és középiskolás gyermekek részére 270 (mely tartalmazza a szállást, ellátást napi 3x, oktatást és síbérletet), felnőttek részére 335€, amely tartalmazza a szállást, ellátást (félpanzió) és síbérletet.

Az árak nem tartalmazzák: A sífelszerelés bérlés költségét, melynek összege 15€, melyet a helyszínen kell majd fizetni, illetve a 16 éven felüli személyek idegenforgalmi adója 10€/fő melyet a részvételi díjjal együtt kell befizetni. Az autóbusz költsége 17000Ft/fő, a kötelező biztosítás 18 év alatt 2500Ft/fő, 18 év felett pedig 3600Ft/fő. A biztosítás minden táborban résztvevő gyermek számára kötelező.

Kérjük, hogy az adatlapot kitöltve, szeptember 30-ig küldjék vissza az iskolába az előleggel (50€) együtt névvel ellátott borítékban, ezzel is megkönnyítve a táborral kapcsolatos szervezési feladatokat. A fennmaradó minden egyéb összeget kérjük, 2020. január 15-ig fizessék be. Első és második osztályos gyermekek táboroztatását csak szülői kísérettel vállaljuk. Lehetőség van családok jelentkezésére is. Az iskolai alapítvány korlátozott mértékben támogatást nyújthat a gyermekek költségeinek csökkentésére. Ennek módjáról érdeklődjenek a szervező tanároknál!

 A jelentkezési adatlapot és további információt kérjék a szervező tanároktól!

Jelentkezési lap letölthető innen.

 Tisztelettel: Ambrus Andrea, Gyöngyösiné Vermes Zsuzsanna, Sarkadi Nóra  és Kinde Orsolya a szervező tanárok

Comment is closed.