Digitális tanrenddel kapcsolatos első információk

Tisztelt Szülők!

Most amikor a világ, különösen Európa, Magyarország, Budapest és így a mi iskolánk ilyen nehéz helyzetbe került a koronavírus miatt, a legfontosabb a Gyerekeink, a Szülők és Munkatársaim egészségének megóvása. A súlyos járvány terjedésének megakadályozása érdekében több intézkedést hoztunk már az elmúlt napokban is, lásd: higiéniai előírások betartása, leendő elsősök felvételének elhalasztása, külföldről hazajött szülők, rokonok, barátok miatti “házi karantén” elrendelése, a hiányzások rugalmas kezelése stb.

Most, amikor a Kormány meghozta azt a döntését, hogy 2020. március 16-tól digitális tanrendet rendel el, nekünk is ennek szellemében kell megoldanunk a tananyaggal való haladást. Szerencsénkre az elmúlt öt évben az iskolánk egyik legnagyobb fejlesztése az infokommunikációs technológia beszerzése, illetve a tanáraink képzése volt e területen. Már most a hétvégén sok pedagógusunk dolgozott a távoktatás előkészítésén.

Hétfőtől összeülünk kollégáimmal, és azon fogunk dolgozni, hogy minél hamarabb bevezessük az online tanulást. Ehhez a következő információkra lesz szükségünk:

  • tanuló és mindkét szülő email címe,
  • mobilszáma.

Kérem, hogy ezeket a Kréta program felületére töltsék fel, illetve frissítsék!

Az SZMK vezetőket arra kérem, hogy segítsenek nekünk abban, hogy minél korábban mindenkivel kapcsolatba léphessünk, és a digitális tanrend elindulhasson a Grosicsban!

Kövessék figyelemmel iskolánk honlapját és a Kréta-naplót, ahol mindig megtalálják majd az aktuális információkat!

 

Üdvözlettel és köszönettel:

Kis Mihály

igazgató

 

Comment is closed.