• Ballagás 2019

   

   

   

   

  (tovább…)

 • Fontos információk

  Bizonyítványosztás

  2019. június 20. (csütörtök) 8 óra

  Nyári ügyeleti napok iskolánkban:

  2019. június 26.; 2019. július 10.; 2019. július 24.; 2019. augusztus 7.; 2019. augusztus 21.

  9-12.00 óráig

  Tanévnyitó

  2019.09.02. 8 óra

 • Egyen-ünneplőruha

 • Újbuda Önkormányzata támogatásával az Újbudai Pedagógiai Iroda és az Újbudai Tehetségsegítő Tanács intenzív tehetséggondozó tábort szervez Soltvadkerten

  Tisztelt Szülők!

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy Újbuda Önkormányzata támogatásával az Újbudai Pedagógiai Iroda és az Újbudai Tehetségsegítő Tanács intenzív tehetséggondozó tábort szervez Soltvadkerten.

  A tábor célja: a különböző tehetségterületen kiemelkedő tanulók számára 6 napos intenzív tehetséggondozó tábor keretében lehetőséget biztosítani érdeklődésük elmélyítésére, ismereteik bővítésére, tehetségük kibontakoztatására a következő területeken:
  1. képzőművészet, 2. természetismeret, 3. matematika 4. logika, 5. színjátszás, drámajáték.

  A diákok betekintést nyerhetnek a képzőművészeti alkotó tevékenységekbe, a színjátszás és a drámajáték rejtelmeibe, a matematika és a logika világába, valamint megismerkedhetnek a környék természeti szépségeivel, élővilágával. Mindezt olyan keretek között, amelyek lehetőséget nyújtanak a tudás fejlesztésén túl a diákok közösségi és egyéb szellemi értékeinek gyarapítására. A tehetségtábor foglalkozásait, gazdagító programjait kiváló tehetségfejlesztő szakemberek és művésztanárok tartják.

  A táborba jelentkezhetnek: 5-8. évfolyamos tanulók, akik érdeklődnek valamely tehetségterület iránt. A táborba meghívást kapnak a kerületi felső tagozatos tanulmányi versenyen eredményesen szereplő tanulók. Kivételes esetben lehetőséget biztosítunk a részvételre a 4. évfolyamot befejező olyan tanulók részére, akik a kerületi matematika, szövegértés, rajz, ének, vers- és prózamondó versenyen 1., 2. vagy 3. helyezést értek el.

  Időpont:    2019. augusztus 21-26-ig

  Helyszín:    Soltvadkert

  Utazás:       külön autóbusszal

  Fizetendő költség:                                                               19.500 Ft

  Jelentkezés: a kitöltött jelentkezési lap beküldésével az gyurcso.gyulane@upi.ujbuda.hu   címre.
  A jelentkezési lap letölthető: Újbuda Honlapjáról www.ujbuda.hu/kultura/esemenyek/Tehetségtábor Újbudán cikk, alul jelentkezési lap, illetve kérésre e-mail címre szívesen elküldjük, vagy átvehető az Újbudai Pedagógiai Irodában (1117 Bp., Erőmű u. 8. II. em.). A jelentkezési lap személyesen is leadható az Újbudai Pedagógiai Iroda titkárságán: 1117 Budapest, Erőmű u. 8. II. emelet.

   Jelentkezési határidő: 2019. 06.20.

   A jelentkezéseket és a választott tehetségterületeket érkezési sorrendben, a csoportok maximális létszáma szerint tudjuk figyelembe venni.

  A jelentkezés elfogadásáról e-mailben visszaigazolást küldünk. Maximális létszám: 85 fő. Az önrész (19.500 Ft) fizetendő a jelentkezés visszaigazolását követően.

  További információ: 381-06-64 Újbudai Pedagógiai Iroda, Gyurcsó Gyuláné

  A jelentkezési lap letölthető innen.

 • Nyári napközis tábor - Kamaraerdő

  Tisztelt Szülők!

  A Nyári Napközis Tábort Budapest Főváros XI. kerület Újbuda Önkormányzata tartja fenn és működteti a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban.

   Turnusok:

  1. 2019. június 24 – 2019. július5.
  2. 2019. július 8 – 2019. július 19.
  3. 2019. július 22 – 2019. augusztus 2.
  4. 2019. augusztus 5 – 2019. augusztus 16.

   Gyermekekkel, tanulókkal kapcsolatos feladatok, információk

  A tábor nyitva tartása: hétfőtől péntekig, 8 óra 30 perctől -16 óráig!

  Táborba hozni kizárólag első évfolyamot elvégzett, XI. kerületi, állami fenntartású intézménybe járó olyan általános iskolást lehet, aki nem igényel különleges gondozást.

  1. évfolyamot végzett tanuló táboroztatása nem lehetséges.

  Telefonon történt elkérés alapján senkit nem engednek el, valamint 1545 után még szülői kérésre sem maradhat gyerek egyedül a táborban, sem játszani, sem ott megvárni a szüleit.

  A táborozás megkezdéséhez a szülő a „2019. évi nyári napközis tábor szülői nyilatkozat”-ot köteles kitölteni és aláírni.

  Étkezés befizetése, lemondása

  A tábor első turnusára, 2019. június 24 – től 2019. július 5 –ig /10 napra/ a tanulók az étkezési díjak befizetését az iskolán keresztül tehetik meg. Étkezés befizetése: 2019. június 3-7. között 8-15 óráig a titkárságon.

  Az étkezés lemondása: a táborban dolgozó iskolatitkárnál telefonon: 0620/501-50-69 a megelőző munkanapon reggel 9 óráig. A befizetést szintén a megelőző munkanapon reggel 9 óráig tudjuk elfogadni, hogy a gyermek másnaptól étkezhessen. (A tábor telefonszáma 2019. június 24–től működik.)

  A befizetéseket zárt borítékban a tanuló nevének, az iskolának, az elvégzett osztálynak, az egynapi térítési díjnak, a befizetés időtartamának, és a borítékban szereplő összegnek a feltüntetésével kérjük beküldeni a tanulókkal.

  Az ingyenesek étkezésének felkérése és lemondása ugyanúgy kötelező, mint akik térítési díjat fizetnek.

  Rendkívüli esetben egyéb befizetések munkanapokon 8-14 óráig kizárólag a Napközis Táborban.

  Utazással, kíséréssel kapcsolatos tudnivalók

  Minden intézmény részére külön buszt biztosítanak a táborba és vissza. A reggeli gyülekező helyszínéről és időpontjáról később tudunk tájékoztatást adni.

  Gyermek vagy a külön busszal mehet haza, vagy jönnek érte személyesen 15 óra 30 percig, vagy írásbeli elkérés alapján engedjük el egyedül.

  A külön autóbuszok 15 óra 45 perc körül indulnak vissza az iskolákhoz.

  Tervezett programok

  • Sport
   • játszótéri program
   • labdarúgás (két műfüves pálya van a táborban)
   • kézilabda
   • kosárlabda
   • sorversenyek
   • strandröplabda
  • Informatika
  • Kézműves foglalkozások
  • Kirándulások
  • Könyvtár: a táborban több mint 700 könyv van. Ebéd után másfél óra a pihenőidő – ekkor lehetőség van egy szép könyv olvasására.
  • Turnusonként egy alkalommal felfújható gumivár
  • Turnusonként egy alkalommal színházi előadás
  • Úszás, fürdés: a táborban két medence van, délelőtt, délután másfél óra fürdőzés, továbbá vízilabda és különböző játékok a vízben (felügyelet és a játék irányítását a sportosok és az úszómester látja el.)
  • Programváltoztatás joga fenntartva!
  • További fontos információk:
   • Tanulók gyógyszerezését nem vállalják.
   • Telefon, pénz, értékek elvesztéséért adódó károkért felelősséget nem vállalnak.

  Budapest, 2019. május 30.

  Tisztelettel:

  Kis Mihály

  igazgató

  „2019. évi nyári napközis tábor szülői nyilatkozat” letölthető innen.

   

   

 • Creative English Competition; 08.05.2019.

   

 • Ismét sikeres lett az ERASMUS+ pályázatunk!

  Ismét sikeres lett az ERASMUS+ pályázatunk!

  Az idei tanévben 11 pedagógusunk pályázott eredményesen az ERASMUS+ programjára, amelynek keretein belül 2019 nyarán valamennyien részt vehetünk egy-egy külföldi továbbképzésen, angol nyelven. Az oktatásnak ez a nemzetközi formája nagyon fontos számunkra, hiszen jó gyakorlatokat tanulunk meg eszközhasználatban és módszertanilag egyaránt; tapasztalatot cserélhetünk külföldi kollégákkal, megismerjük egymás munkáját, sikereit, nehézségeit.

 • Összefogás a hazafias és honvédelmi nevelésért - Pákozd - 2019.05.11.

   

 • War of numbers - rules

   

 • Erasmus+ KA2; C3/Budapest week