• Intézményvezetői kinevezés

  Nagy örömmel tájékoztatjuk iskolánk nevelői-, szülői- és diákközösségét, hogy az Emberi Erőforrás Minisztériuma Oktatásért Felelős Államtitkára ismét Kis Mihály igazgató urat bízta meg az Újbudai Grosics Gyula Sport Általános Iskola intézményvezetői feladatainak ellátásával.

  Gratulálunk az újabb, sikeres pályázathoz és kinevezéshez; valamint eredményes munkát kívánunk a következő öt évre!

 • Jótékonysági Sportnap

   

 • Napközis tábor

  Tisztelt Szülők!

  Szeretettel várjuk iskolánk tanulóit 2020. augusztus 20-ig a napközis táborba, melyet az önkormányzat szervez, de iskolánkban, saját tanárainkkal tartunk meg.

  Sok móka és élmény vár a gyerekekre!

 • Napközis tábor 2020

  Tisztelt Szülők!

  A nyári napközis tábor tájékoztatóját ide kattintva érhetik el.

 • Nyári ügyeleti napok

  Ügyeleti napok:

  • 2020. június 24.
  • 2020. július 8.
  • 2020. július 22.
  • 2020. augusztus 5.
  • 2020. augusztus 19.

  (Szerdánként 9-13 óráig; ügyintézés: 9-12 óráig.)

 • Ünneplő és sportruházat

  Tisztelt Szülők!

  Akinek gyermeke nem most kezdi a 2020/2021-es tanévben az első osztályt, azok az ünneplő ruhát közvetlenül a varrónőtől tudják megrendelni a grosicsunneplo@gmail.com e-mail címen. Az ünneplő ruhák mérete a H&M méretezésnek felel meg. A rendelés határideje: 2020.06.12. Az ünneplő átadásának ideje augusztus vége.

  A sportruházat rendelés nélkül a titkárságon beszerezhető.

  Köszönettel:

  Kis Mihály

  igazgató

 • Nyelvvizsga előkészítő foglalkozások

  Kedves leendő 7. évfolyamos Szülők!

  A jelenlegi körülmények között az idegen nyelvi mérést és az év végi szóbeli nyelvvizsgákat nem lehetett megszervezni. A Grosics Modellben megfogalmazott nyelvvizsga előkészítő foglalkozásokba való bekerülés határideje emiatt módosul. Az új tanév első napjaiban az idegen nyelvi munkaközösség által összeállított feladatlap, illetve a szaktanári javaslatok alapján fogjuk kialakítani a csoportokat.

  Az eredmények összesítése után részletes szülői tájékoztatót tartunk majd szeptember legelején.

  Megértésüket, türelmüket köszönjük!

  Idegen nyelvi munkaközösség

 • CourseGarden tanítást támogató felület

  Tisztelt Szülők!

  Nagy öröm számomra, hogy a mai naptól, – 2020. március 23-tól – kezdve a CourseGarden tanítást támogató felületen megindult az Újbudai Grosics Gyula Sport Általános Iskola digitális tanrendje. https://grosicssuli.coursegarden.com/

  Köszönjük Sütő Jutkának (szülő), hogy a veszélyhelyzetben mellénk állt, és ingyenesen regisztrálta intézményünket a CourseGarden felületére. Köszönjük a Dexter Kft-nek, hogy társadalmi felajánlásként ingyen biztosítja számunkra a támogatást. Ebben az időszakban szükség van a társadalmi összefogásra, melynek a GrosicssuliCourseGarden is az egyik szép példája.

  Önök is nagyban segítették az indulást azzal, hogy elfogadták a színterekbe szóló meghívást, s ezzel lehetővé tették gyermekeik számára is a tananyagokhoz való hozzáférést.

  Hálásak vagyunk az eddig tapasztalt erőfeszítéseikért, hogy saját távmunkájuk, (vagy munkahelyen végzett munkájuk) mellett még arra is jutott idejük, hogy gyermekeik házi feladatait ellenőrizzék, lefényképezzék és feltöltsék.

  Köszönöm kollégáimnak, hogy – magukat nem kímélve – a mindennapos digitális tanítás mellett sok-sok munkaórában tanulták, tanulják az új felület adta lehetőségeket.

  Úgy érzem, hogy a „Grosics-család” tagjai (szülők, gyermekek, pedagógusok) a bajban is megmutatták legnagyobb erényüket:

  hogy jó CSAPATJÁTÉKOSOK.

  Köszönöm támogatásukat, együttműködésüket, valamint sok erőt kívánok az előttünk álló feladatokhoz!

  Budapest, 2020. március 23.

  Kis Mihály

  igazgató

 • Digitális munkarend

  Tisztelt Szülők!

  2020. március 16-tól iskolánk is áttért a digitális munkarendre, melyet a 1102/2020 (III.14.) kormányhatározatban rendelt el Magyarország kormánya.

  A 2019/20-as tanév folytatódik.

  Célunk sem változott: szeretnénk, ha minden tanuló sikeresen, jó eredménnyel zárná a tanévet.

  Pedagógusaink más módszerekkel ugyan, de tudásuk legjavát adva, az Önök aktív, segítő közreműködésével fognak oktatni. Mindehhez szükség van a folyamatos online kapcsolattartásra, melyhez már meg is kaptuk az osztályoktól az elérhetőségeket. Köszönöm, hogy gyors adatszolgáltatásukkal segítettek minket az adatok frissítésében!

  Pedagógusaink ezen a héten felveszik a kapcsolatot Önökkel, vagy gyermekeikkel. Kollégáimra bíztam, hogy ezt kezdetben milyen módon teszik (KRÉTA, e-mail, Google Classroom stb.) Kérem, hogy gyermekeikkel együtt alakítsák ki otthon azt a napirendet, mely segíti az ismeretszerzésnek ezt az újszerű módját. Most még nagyobb szükség van az összefogásra, pedagógus és szülő együttműködésére a cél érdekében.

  Mivel segíthetik gyermekeik tanulását a jelenlegi helyzetben?

  • naponta figyelik a KRÉTA üzeneteket, bejegyzéseket, hiszen vannak pedagógusok, akik ezt a felületet használják a tananyagtartalmak elküldésére, és a megszokott módon itt nézhetik meg az értékeléseket is
  • a KRÉTA felületet csak Önök látják, ha itt érkezik feladat, azt továbbítsák gyermekeiknek
  • megbeszélik gyermekeikkel a hetirendet, napirendet
  • segítenek a tanulás időbeli beosztásában és betartásában
  • ellenőrzik, hogy elkészültek-e a házi feladatok
  • segítik gyermekeiket abban, hogy megtanulják, hol nézzenek utána a meg nem értett információknak, illetve kitől kérhetnek ilyenkor segítséget

  Bármilyen oktatással kapcsolatos problémával elsősorban a szaktanárt és az osztályfőnököt keressék. Más esetben írjanak e-mailt az info@grosicssuli.ujbuda.hu címre.

  Előreláthatóan a következő héttől nagyszerű lehetőség nyílik meg előttünk! Egy olyan online felülete lesz iskolánknak, melynek segítségével kicsit kipróbálhatjuk a jövő általános iskoláját. Ennek részleteiről akkor tudok részletesen beszámolni, ha minden engedély és adat a birtokomban lesz.

  Budapest, 2020. március 17.

  Köszönöm segítő együttműködésüket:

  Kis Mihály

  igazgató

 • Kréta hozzáférés

  Tisztelt Szülők!

  Amennyiben a Kréta felületének használatával bármilyen problémájuk adódik, kérjük, hogy az info@grosicssuli.ujbuda.hu e-mail címre jelezzék!