Grosics tavaszi adománygyűjtő akciót hirdetünk

Tisztelt Grosicssuli Támogatók!

Grosics tavaszi adománygyűjtő akciót hirdetünk 2021. április 7-től 2021. április 21-ig!

Öt évvel ezelőtt létrehoztuk a Grosics Modellt. Az éveken át tartó szakmai előkészületi munka után beindítottuk a programunkat, melynek a summás lényege a mottónkban is benne van:

„Jól tanuló, jól sportoló, angolul jól kommunikáló tanuló”.

Az alapgondolat a sport és készségtárgyak révén intenzívebbé tenni a nyelvtanulást. A Modellünk segítségével a végzős tanulóink angol nyelvi kompetenciái oly mértékben fejlődnek, hogy a nyolcadik év végére minimum 20-25%-uk a B2-es nyelvvizsga szintig jut el, valamint az országos idegen nyelvi mérések során a 8.-os eredményeink szignifikánsan a budapesti átlag fölött vannak.

A programunk második nagy pillére a pedagógusképzés (nyelvi foglalkozások, módszertani továbbképzések). Ennek köszönhetően tanévenként tantestületünkből 5-6 pedagógusnak nyelvi képzést biztosítunk.

A projektünk első 5 éve után hiszünk annak létjogosultságában, a tudást mindenki számára elérhetővé tesszük.

Partnereikkel- Euroexam Vizsgaközpont, Oxford University Press Hungary – együtt bővíteni szeretnénk a minőségi oktatáshoz való hozzáférés lehetőségén. A sokszereplős programban minden tehetséges diákunk térítésmentesen kap plusz lehetőségeket a nyelvtanulásra.

Ennek a programnak a továbbvitele most egy kicsit megingott, mivel egy jelentős fővárosi forrástól elestünk a járványhelyzet miatt.

Azon reménnyel fordulunk Önökhöz, hogy a társadalmi felelősségvállalás nemes céljaihoz kapcsolódva támogatni tudják iskolánk nyelvtanulási programját, melynek sikerességét az is mutatja, hogy az elmúlt 5 évben, 32 végzős diákunk és 5 pedagógusunk szerzett B2-es angol nyelvvizsgát. Támogatásukat iskolánk alapítványán keresztül tudják eljuttatni számunkra.

Valamint az iskolánkban folyó pedagógiai munkát adójuk 1%-ának felajánlásával is tudják segíteni.

Kölyök Aranycsapat Alapítvány

Budapest Bank 10102093-47113400-01000009

Adószám: 18244700-1-43

Megjegyzésrovatban tüntessék fel: Sikeres nyelvtanulás a Grosicsban

Nagylelkű segítségüket előre is köszönik a Groscssulisok!

Comment is closed.