Miniszteri kitüntetés

Iskolánkban került megrendezésre az idei miniszteri kitüntetések átadása, azon XI.kerületi pedagógusok, intézményvezetők számára, akik a pandémia alatt is áldozatosan végzik kiváló szakmai és vezetői munkájukat. A díjakat Dr. Simicskó István, Újbuda országgyűlési képviselője adta át.

Nagy öröm és büszkeség a számunkra, hogy intézményünk igazgatóhelyettese, Szlovákné Fehér Éva is a díjazottak között van. Néhány mondatban nehéz összefoglalni az elmúlt évtizedek történéseit, de álljon itt a méltató beszéd, amellyel intézményvezető-helyettes asszonyt köszöntötték:

“Egyéniségének és karizmájának köszönhetően nemcsak szakmai tudása, de innovációt segítő munkája is kiemelkedő. Magas szintű empátiával kezeli és oldja meg a feladatokat és konfliktusokat. Pozitív szemléletével megnyugtat és megoldást kínál mindenkinek. Erőssége a kommunikációs készsége. Lojalitása, példamutatása és önismerete teszi hitelessé. Szlovákné Fehér Éva 1983-tól tanítóként, majd 2016 óta igazgatóhelyettesként dolgozik az Újbudai Grosics Gyula Sport Általános Iskola jó hírnevének megőrzéséért. Ez alatt az időszak alatt nemcsak kiváló tanítói értékeit, hanem példaértékű vezetői képességeit is megmutatta.”

Gratulálunk, Éva! Gratulálunk a többi díjazottnak is!

Comment is closed.