Logiscool igényfelmérés és nyílt óra 1. osztályosoknak

Tisztelt Szülők!

A Grosics Gyula Általános Iskola vezetőségének támogatásával és együttműködésével szeretnénk közreműködésüket kérni. Előzetes felmérés keretében szeretnénk megkérdezni Önöket az alábbi lehetőségben való részvételi szándékukról.

Igazgató Úrnak köszönhetően iskolájuk lehetőséget tud biztosítani arra, hogy a 2021/22- es tanév második félévében az elsős kisdiákok számára kihelyezett, az iskola épületében, tanítási idő után tartandó LOGISCOOL élményalapú Digitális alapozó, programozás oktatás foglalkozásokat indítsunk a különórákra jelentkező tanulóknak, kifejezett hangsúlyt fektetve a tudatos számítógép kezelés és biztonságos internet használat oktatására.

A gyerekeknek természetes, hogy napjainkban a számítógépek, tabletek, okostelefonok világában nőnek fel. A LOGISCOOL élményalapú programozóiskola délutáni kurzusai lehetőséget nyújtanak arra, hogy olyan módon tanulják meg ezeket az eszközöket használni, ami az egész életükre pozitív hatással lesz.
Tudjuk, valószínűleg nem lesz minden diákunkból programozó, nem is ez a cél. A programozás egy új, közös „nyelv”, amely segítségével a gyerekek komplex feladatokat képesek leegyszerűsíteni, strukturálni és megoldani. A programozás fejleszti a logikát és az algoritmikus gondolkodásmódot, a közös, csoportban végzett alkotás pedig jó hatással van a kommunikációs és szociális készségekre. Mindezen készségek, képességek bármely későbbi élethelyzetben és munkaterületen hasznosíthatók lesznek, ezért hiszünk abban, hogy minél több diákunk sikeres felnőtté válhat.
A foglalkozásokat tanórák után, a gyerekek órarendjéhez, külön óráihoz igazítva az iskola informatika termében hetente egy alkalommal 2*45 perc időtartamban maximum 12 fős csoportokban tartanánk.
Előzetes felmérésünk célja, hogy lássuk, hányan jelentkeznének, ha helyben, az iskolában zajlanának a foglalkozások, ezáltal időt-energiát spórolva a tanulóknak és szüleiknek.
A kihelyezett képzés előzetes igényfelméréséhez az alábbi link alatt tudják jelezni érdeklődésüket. Kérjük, űrlapunk kitöltésével jelezzék, amennyiben érdekli Önöket egy ilyen lehetőség az iskolában. Az űrlap kitöltése nem minősül jelentkezésnek, pusztán a tájékozódást szolgálja. Az igényfelmérésre érkezett válaszaik alapján alakítjuk ki a végleges csoportokat, amelyekkel kapcsolatban természetesen folyamatosan egyeztetünk a szülőkkel. Logiscool igényfelmérés első osztályosoknak

Mi hisszük, hogy a jövő legfontosabb tudásának elsajátítása szórakoztató és vidám dolog.
Engedje, hogy ezt az Ön gyermekének is bebizonyítsuk!

Várjuk Önöket szeretettel!

Egyed Andrea
egyed.andrea@logiscool.com
+36709841308

 

Meghívó –Januári nyílt, bemutató órára–2022. februárban induló tavaszi kurzusokra

Kedves Szülők!

Ezúton szeretnénk meghívni Önt és gyermekét, gyermekeit a Logiscool Újbuda élmény alapú programozó iskola januári nyílt, bemutató órájára.A LOGISCOOL ÚJBUDA a 2021/22-estanév tavaszi félévi programozó kurzusainak indulása előtt NYÍLT és DÍJMENTES BEMUTATÓ ÓRÁKAT szervez leendő diákjai és szüleik számára. Bemutató óráink a szülők és a gyerekek számára egyaránt izgalmas programokat kínálnak. Mialatt a diákok elkészítik első saját számítógépes játékaikat, a szülők egy érdekes előadáson vehetnek részt: a digitális világ kihívásain túl a Logiscool mindennapi működésébe és tanítási módszerébe is betekintést kapnak. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A sikerélmény és a jó hangulat garantált.A Logiscool Magyarország első programozó iskolája, ahol 7-17éves diákok -délutáni vagy szombati foglalkozások keretében -játszva tanulhatnak meg kreatívan programozni. Tevékenységünket6éve a legnagyobb odafigyelés és elkötelezettség mellett szívvel-lélekkel végezzük, így az elmúlt években nagyon sok gyermeket ismertettünk meg a digitális írástudás alapjaival.Tudjuk, valószínűleg nem lesz minden diákunkból programozó, nem is ez a cél. A programozás egy új, közös „nyelv”, amely segítségével a gyerekek komplex feladatokat képesek leegyszerűsíteni, strukturálni és megoldani. A programozás fejleszti a logikát és az algoritmikus gondolkodásmódot, a közös, csoportban végzett alkotás pedig jó hatással van a kommunikációs és szociális készségekre. Mindezen készségek, képességek bármely későbbi élethelyzetben és munkaterületen hasznosíthatók lesznek, ezért hiszünk abban, hogy minél több diákunk sikeres felnőtté válhat

Helyszín: 1116, Budapest, Fehérvári út 108-112.Nádor Udvar Irodaház

Bemutató órák időpontjai és regisztráció:https://www.logiscool.com/hu/school/ujbuda

Facebook oldalunk, aktualitások: https://www.facebook.com/Logiscool.UjbudaBármilyen kérdés kapcsán elérhetőek vagyunk a hello.ujbuda@logiscool.com címen vagy a +36 70984 1308-as telefonszámon.

 

MIÉRT A LOGISCOOL?
– Küldtetésünk a programozás, az okos és erkölcsös digitális írástudás oktatása,
– Célunk, hogy a mai generáció már ne csak felhasználója, hanem tudatos értője és alkotója legyen a digitális világnak, ezáltal formálva azt.
– Nem kizárólag programozókat nevelünk, olyan tudást adunk a diákjainknak, melyre semmilyen más tudomány nem képes: új komplex, algoritmikus, logikus gondolkodásmód, szemléletmód.
– A programozás egyedüli tudományként képes modellezni egy összetett feladat részekre bontását, automatikus hibakeresésre, javításra, visszacsatolásra oktat, mely az élet minden területén hasznos.
– Világszerte felismert hiányszakma, Magyarországon több, mint 40.000, Európában több, mint másfél millió a betöltetlen állások száma.
– Magas kereseti lehetőséget, kiemelkedő életszínvonalat és stabil, tervezhető jövőt nyújt itthon, Magyarországon is.
– Biztosítjuk, hogy a mai gyerekeknek alapvető, napi szintű számítógép-, tablet-, okostelefon-használata értelmet nyerjen a céltalan időtöltés helyett. Oly módon tanulják meg használni őket, amely egész életükre pozitív hatással lesz, ezáltal értelmet nyer a “gépezés”.

MIT OKTAT A LOGISCOOL?
– A programozást játékok készítésén keresztül tanítjuk, és közben észrevétlenül megtanulják a diákok a legfontosabb programozói módszereket, alapelveket, fogalmakat, amelyek minden számítógépes program alapját képezik és bármilyen egyéb programnyelvben hasznosíthatók.
– A programozás nyelve az angol, ezért C szinttől lehetőséget biztosítunk angol nyelvű oktatásra. Ezáltal a diákok kurzusainkon a mai kor követelményeinek megfelelően a két alapvető nyelvet, az angolt és a digitális nyelvet sajátítják el.
– Diákjaink egyre összetettebb animációkat, játékokat és applikációkat készítenek, rengeteg sikerélménnyel, pozitív megerősítéssel.
– Figyelemmel követjük az IT technológiai fejlődést, melyet folyamatosan beépítünk a tananyagunkba.
– Kiemelt hangsúlyt kap foglalkozásainkon a biztonságos internethasználatra történő oktatás.
– Az algoritmikus, logikus, problémamegoldó gondolkodás elsajátításával a gyerekek folyamatosan alkotnak, ötleteket, terveket valósítanak meg, miközben kreativitásuk folyamatosan fejlődik.

HOGYAN OKTAT A LOGISCOOL?
– Alapelvünk: élményalapú oktatás, siker élmények a kezdetektől.
– Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy azonos korosztályba tartozó diákok kerüljenek egy csoportba.
– 6-12 fős csoportokban oktatunk, így több idő jut egy-egy diákra.
– A tananyagunk és platformunk alkalmazkodik a diákok életkorához és tudásszintjéhez, több éves egymásra épülő modulokból áll, 7 éves kortól elkísér egészen a felnőtt korig, valódi piacképes tudást adva.
– Oktatási tapasztalataink alapján kifejlesztett új, egyedi, világszínvonalú, nemzetközileg elismert és kitüntetett platformon történik az oktatás.
– Korban és mentalitásban a diákokhoz közel álló és a legfrissebb, legkorszerűbb tudás magukkal hozó lelkes egyetemista oktatóink inspiráló környezetben tanítják programozni 21 országban, 110 saját iskolában, a több, mint 130.000 diákunkat.
– Egyetemista oktatóink kiválasztása több lépcsőben történik, mely után rendszeresen szakmai és pedagógia oktatásokon, tréningeken vesznek részt.
– Oktatási tananyagunk és platformunk alkalmas arra is, hogy egyre több lánnyal megkedveltesse a programozást.
Logiscool Újbuda 1116 Budapest, Fehérvári út 108-114.
– Hetente egyszer 1,5 óra (2×45 perc) időtartamú óráinkat hétköznaponként, a tanításhoz és edzések időpontjaihoz igazodva az iskola épületében tartjuk, ezáltal csökkentve a diákok utazásra fordított idejét.
– Kurzusaink éves tandíjának fizetendő havi törlesztő részlete 17.900-Ft/hó
– A tanév után nyári táborokat tartunk, melyek egyhetesek, délelőtt, az év közbeni tananyagtól eltérő tematikájú “szakmai” programmal, délután pedig különböző sport és szabadidős tevékenységekkel.
– Évközben különböző rendezvényeken veszünk részt diákjainkkal (Kutatók éjszakája, Biztonságos Internet Nap, Nagy Digitális Kaland).
– Kurzusainkhoz előzetes programozási tapasztalat, különleges matematikai tudás nem szükséges.
– Tudjuk, valószínűleg nem lesz minden diákunkból programozó, nem is ez a cél. A programozás egy új, közös „nyelv”, amely segítségével a gyerekek komplex feladatokat képesek leegyszerűsíteni, strukturálni és megoldani. A programozás fejleszti a logikát és az algoritmikus gondolkodásmódot, a közös, csoportban végzett alkotás pedig jó hatással van a kommunikációs és szociális készségekre. Mindezen készségek, képességek bármely későbbi élethelyzetben és munkaterületen hasznosíthatók lesznek, ezért hiszünk abban, hogy minél több diákunk sikeres felnőtté válhat.

Comment is closed.