Mindfulness and Meditation: Well-Beeing at School and Life in Reykjavík

2023. július 16-21. között a Reykjavíkban szervezett Mindfulness and Meditation: Well-Beeing at School and Life kurzuson vettem részt az Erasmus + program keretein belül.
A Mindfulness and Meditation kurzus elméleti és gyakorlati részből állt. Az elméleti részt trénerünk, Maria prezentációjából, illetve csapat és egyéni feladatokon keresztül sajátítottuk el. Minden nap végeztünk rövid, vezetett meditációkat az előadóteremben. A tréninghez tartozott mozgás is, ez a Chikung technika volt.

A városi parkban gyakoroltunk, a helyiek és a turisták kíváncsi tekintetével kísérve.

Összetett, izgalmas anyagot kaptunk Mariától, aki okosan, kedvesen, empatikusan vezetett minket egész héten. Sokat tanultunk tőle és sokat tapasztaltunk magunkról is. Mindezt közvetlen, vidám hangulatban. Szerettem ott lenni, örömmel mentem minden nap reggel a kurzusra. Gyorsan eltelt a hét.

 

 

Izland különleges tájait a férjemmel fedeztük fel délutánonként. Autót béreltünk és az előre megírt, nagyon szoros útitervünket követve rengeteg helyre eljutottunk. Vízesések, gleccsertavak, kirándulások a geotermikus területeken, fürdés a lagúnákban, mohafedte lávamezők… Felsorolni is nehéz mennyi mindent láttunk. Fantasztikus hetünk volt Izlandon, amit az időjárás is segített, mert nem esett egy csepp eső sem. Zámori Zsófia

Comment is closed.